Neue Schule Turtle Tactio with Flex

Tuotetiedot

  • Tilaustuote

Hinta: 135,00 €

kpl

Tuotekuvaus

Neue Schule Turtle Tactio™ on erityisesti suunniteltu mukautumaan suuremmille ja herkemmille kielille. Se on ainutlaatuisesti muotoiltu ja tarjoaa ratsastajalle lähestymistavan, jota ei ole koskaan ollut saatavilla.

Litistetty alapuoli anatomisesti muotoillun keskiosan kanssa tekee kuolaimesta ainutlaatuisen ratsastuksen kaikkiin lajeihin.

Innovatiivinen suukappale on äärimmäisen palkitseva hevosille ja se kannustaa niitä työskentelemään innokkaasti ratsastajan kanssa.

ANATOMIAN INNOITTAMANA

Rohkean TongueSMART ™ suukappaleen suunnittelussa on keskitytty ohjaamaan ohjaspaine kielen keskiosaan, viemällä samalla painetta pois herkiltä alueilta lähellä suupieliä ja kielen reunoilta. "Turtle" -keskiosa tuo reunapalojen kiinnityksen keskiosaan niin, että se on mahdollisimman hellä hevosen herkälle kitalaelle, aiheuttamatta sinne painetta.

Flex™ käsite on pintojen (kielen sekä kuolaimen) yhdenmukaistamista suunnittelussa, vähentäen kieleen kohdistuvaa yksittäistä painetta.

Suuosan paksuus hammasvälien alueella on markkinoiden pienin. Tämä innovatiivisen suunnittelun tulos rohkaisee hevosta hyväksymään kuolaimen ja ratsastajan käden paremmin kuin mikään muu kuolain.


Toimitusaika 2-5 päivää.