Neue Schule kuolaimet


Kuolaimien uusi aikakausi?

Neue Schule -tuotteiden suunnittelussa ja valmistuksessa on jotain tavallisuudesta poikkeavaa. Yhtiön perustaja Heather Hyde käynnisti 1990-luvun lopulla yhden ensimmäisistä Britannian kuolainvuokraamoista havaittuaan omakohtaisesti miten vaikeaa oli löytää kunnon ratkaisuja kuolainongelmiin. Perinteisen ja arvostetun hevosvarustetuotannon ollessa laskusuunnassa Britanniassa, Heather päätti yrittää parantaa tilannetta tuomalla markkinoille huolella suunniteltuja, perinteisiä malleja noudattavia sekä täysin uudistettuja kuolainmalleja, joiden valmistuksessa oli huomioitu myös ratsastajien ja ratsujen toiveet ja tarpeet.

Näin he kuvaavat tuotteitaan itse: ”Tämä ”uuden koulukunnan” (Neue Schule) ajattelutapa ruumiillistuu tuotteidemme hienostuneessa muotoilussa ja huippuluokan materiaaleissa. Kenties kehitystyömme auttaa elvyttämään klassisen hevostenkäsittelyn taidon, josta jo muinaiset kreikkalaiset kertoivat. Olemme keskustelleet asiakkaidemme kanssa, ottaneet oppia aiemmista tapahtumista, ajatelleet ratsuasi ja tulevaisuudensuunnitelmiasi ja perustaneet maineemme sille, että sinä ja hevosesi mieluusti työskentelette ja viihdytte yhdessä.”

Neue Schulen alkuperäisen ideologian mukaan myös Suomen ravi ja ratsastus tarjoaa Neue Schulen testikuolaimia käyttöösi tällä hetkellä malleista Turtle Top, Turtle Tactio ja Jumper's Choice. Testikuolain maksaa 10 € (ja postikulut), joka hyvitetään mahdollisesta kuolaimen ostohinnasta.

Valmistajan sivut www.nsbits.com

Suosituimmista NS-kuolaimista voit tilata testikuolaimen, jotta voit itse varmistua sen sopivuudesta hevosellesi. Testikuolaimen hinta on 10 eur + postikulut. 10 eur hyvitetään ostetun kuolaimen hinnassa.

Lisäämme kuolaimia koko ajan verkkokauppaan. Mikäli et löydä etsimääsi, kaipaat apua oikean kuolaimen valinnassa tai sinulla herää muuten kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä!

p. 040-7041 464
kaarin@suomenravijaratsastus.fi
Tuotteet

Neue Schule Demi Anky

99,00 €

Neue Schule Slimma kankikuolain

169,00 €

Neue Schule Starter

99,00 €

Neue Schule Turtle Tactio with Flex

135,00 €

Neue Schule Turtle Tilt kankikuolain

269,00 €

Neue Schule Turtle Top with Flex

135,00 €

Neue Schule Verbindend

99,00 €

NS Jumpers Choice

159,00 €

NS Trans Angled Lozenge Eggbutt

139,00 €

NS Turtle Top w/Flex Full Cheek

169,00 €

NS Turtle Top with Flex Jumper

169,00 €

NS Warmblood kankikuolain

169,00 €

Testikuolain

10,00 €